Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Μεγάλη νίκη!!! Η πρωτοβουλία 1.000.000 πολιτών «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά» οδεύει επιτυχώς προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο! Πανευρωπαϊκό χαστούκι στους υποστηρικτές γάμων των ομοφυλοφίλων και ταυτότητας του κοινωνικού φύλου...

Μεγάλη νίκη των λαών της Ευρώπης επιτεύχθηκε, ώστε να οδεύσει προς συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η έννοια της Οικογένειας, που σημαίνει μόνο τον φυσικό δεσμό ΑΝΔΡΑ, ΓΥΝΑΙΚΑΣ και ΠΑΙΔΙΩΝ.
Όχι συμβιώσεις του ιδίου φύλου ή άλλου είδους !
Σύμφωνα με την ανακοίνωση τύπου της 8.6.2017 από την Οργανωτική Επιτροπή της Πανευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας "MumDudKids" έχουν συγκεντρωθεί άνω του 1.000.000 εγκύρων υπογραφών. Επίσης εκπληρώνονται και όλα τα υπόλοιπα κριτήρια για να εισαχθεί το ζήτημα του Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.


Η ξεκάθαρη αυτή στάση των λαών της Ευρώπης από 14 Χώρες έρχεται σε συνέχεια της πολύ σημαντικής αποφάσεως του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου C‑443/15 /24.11.2016, ότι ο ορισμός του γάμου ως ένωση ανάμεσα σε ένα άνδρα και μια γυναίκα δεν αποτελεί διάκριση και ότι τα Κράτη-Μέλη δεν υποχρεούνται να υιοθετήσουν ίδιου φύλου "γάμο" ή "αστική/πολιτική σχέση.
Από τα παραπάνω αποκαλύπτεται η παραπλάνηση που γίνεται ως συστηματική πλύση εγκεφάλου στην ελληνική κοινή γνώμη από μεγάλα ΜΜΕ , Πολιτικά Κόμματα, ΜΚΟ, Χορηγούς παρελάσεων τύπου Pride και άλλους φορείς του εσωτερικού και εξωτερικού, ότι η υποτιθέμενη επέκταση του πολιτικού γάμου και της υιοθεσίας στους ομοφυλοφίλους αποτελεί δήθεν πρόοδο των δικαιωμάτων τους. Δεν είναι πρόοδος αλλά ανατροπή της φυσικής τάξης , αντίθετη με τη συνείδηση των λαών.
Επίσης η νίκη αυτής των πρωτοβουλίας αποδομεί και την προσπάθεια επιβολής των εμφύλων ταυτοτήτων και την θεωρία του δήθεν κοινωνικού φύλου (gender). Η φυσική οικογένεια απαιτεί διακριτούς ρόλους, σύμφωνα με τις ικανότητες και τα χαρίσματα του φυσικού φύλου του κάθε συζύγου που συμμετέχει σ΄ αυτήν. Αυτοί που κραυγάζουν για δικαιώματα και δημοκρατία, ας γνωρίζουν ότι οι λαοί δεν θέλουν τη διαστροφή καλυμμένη πίσω από διεκδικήσεις δικαιωμάτων .
Οι λαοί αντιστέκονται στην μεθοδευμένο διασυρμό της αληθινής οικογένειας.

Αναλυτικά το πρωτότυπο Δελτίο τύπου :
Δελτίο Τύπου 
Βρυξέλλες, 8 Ιουνίου 2017
Πάνω από ένα εκατομμύριο υπογραφές συγκεντρώθηκαν για την πρωτοβουλία «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά»:
Η Πρωτοβουλία Ευρωπαίων Πολιτών για το γάμο και την οικογένεια κέρδισε την προσπάθεια-πρόκληση!
Mήνες τώρα η πρωτοβουλία «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά» έχει ήδη εκπληρώσει την πρώτη από τις δύο προϋποθέσεις που απαιτούνται για την εξέταση μιας πρωτοβουλίας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ενώ τουλάχιστον 7 Κράτη-Μέλη θα πρέπει να έχουν καλύψει το κατώτατο όριο υπογραφών που έχει καθορισθεί από την Επιτροπή για κάθε χώρα, 14 Κράτη-Μέλη έχουν ξεπεράσει το αντίστοιχο όριο: Γερμανία, Κροατία, Φινλανδία, Γαλλία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία...
Το κίνημα πολιτών «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι εκπληρώθηκε επίσης και η δεύτερη προϋπόθεση:
Η πρωτοβουλία «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά» έχει συγκεντρώσει περισσότερες από ένα εκατομμύριο υπογραφές!
Μετά από δώδεκα μήνες κατά τη διάρκεια των οποίων οι υπογραφές συγκεντρώθηκαν και καταμετρήθηκαν μέσω διαδικτύου και σε έντυπη μορφή, εναπόκειται τώρα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή να εξετάσει την πρωτοβουλία εκατοντάδων χιλιάδων κατοίκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης:
Η ενσωμάτωση στην ευρωπαϊκή νομοθεσία των παρακάτω ορισμών του γάμου και της οικογένειας: "Γάμος σημαίνει μια έννομη ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας" και "H οικογένεια εδράζεται στο γάμο και / ή στους απογόνους".
Αυτοί οι ορισμοί αντιστοιχούν στο σύνολο αρχών που είναι κοινές σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η υιοθέτησή τους θα ενισχύσει την ευρωπαϊκή ενότητα και θα διασφαλίσει την τήρηση του άρθρου 9 του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η πρωτοβουλία «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά» ευχαριστεί θερμά όλους όσους στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία των ευρωπαίων πολιτών, όλους τους εθελοντές και όλες τις οργανώσεις που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής.